Repetitioner i Brasilien

I januari börjar repetitioner av pjäsen Anna, du kan väl stanna av och med Darling Desperados. Repetitioner kommer att ske i Sao Paolo i Brasilien, då författaren Ivam Cabral och regissören Rodolfo García Vázquez är baserade där. I rollerna: Ulrika Malmgren Katta Pålsson Bengt Braskered Staffan Göthe Sämre arbetsmiljö kan man ju ha förstås!

Inspelning av musiken till Bamse

Här är lite klipp från inspelningar av musiken till Bamse och världens minsta äventyr med Stockholms Filharmoniker på Stockholms konsterhus. Inspelningarna gick av stapeln den 14-15/8 under ledning av Christoffer Nobin. Och som alltid sköttes inspelningarna av makalösa teamet från Nilento. Lika tryggt o snyggt som alltid! Ber om ursäkt för dålig ljudkvalitet.

Galapremiär för Mamma mu!

Så gick galapremiären av Vem är du, Mamma  mu? av stapeln på biograf Saga i Stockholm. På röda mattan: Filippa Torstensson (producent), Henrik Lörstad, Christian Ryltenius (regissör), Jujja Wieslander (upphovsman till Mamma mu o Kråkan) och Peter Arrhenius (manus). Nu hoppas vi på fina recensioner och en ymnig tillströmning till biosalongerna.

GSO spelar in Mamma mu

I veckan spelade Göteborgs Symfoniker in musiken till Vem är du mamma mu i Nilentos studio. Fyra intensiva dagar och ett tjugotal musiker spelades in sektionsvis och gjorde ett alldeles strålande musikaliskt arbete. Se bilder från stråkinspelningarna:   Slutmix av både musik och film kommer att ske under april månad för denna lilla julpärla som […]